Vanaf de snelweg A28:

Uit de richting Zwolle of Amersfoort, neemt u de afslag 12 Ermelo / Harderwijk-West. Op de N303 volgt u de borden Harderwijk richting het centrum. Na het passeren van de spoorwegovergang gaat u rechtdoor over de rotonde. Op de volgende kruising gaat u rechtsaf naar de Vitringasingel. Aan de Vitringasingel kunt u parkeren op parkeerplaats P16. Van hieruit loopt u richting het winkelcentrum van Harderwijk. Hotel Marktzicht is gesitueerd aan het marktplein midden in het winkelcentrum van Harderwijk.

Vanaf Schiphol:

Ga de A4 op. Na 2,6 kilometer, vervolg uw weg richting de A10. Vervolg hierna op de A10 uw weg richting Almere/Amersfoort/Groningen/Hengelo op de A1. Bij knooppunt Hoevenlaken (bij Amersfoort) volgt u de borden van de A28 richting Zwolle/Groningen. Neem op de A28 de 12de afslag bij Harderwijk-West/ Ermelo. Sla bij het kruispunt Links af en ga hierna rechtdoor. Ga op de rotonde rechtdoor. Ga onder het station door. Op rotonde rechtdoor richting centrum. Ga op het kruispunt rechtdoor. Sla na 120 meter links af richting de Doelenstraat. Sla na 32 meter links af richting de Doelenstraat. Rechts vindt u onze parkeerkelder P 15.

Vanaf Utrecht:

Ga de A28 richting Zwolle/Amersfoort op. Blijf 46,9 Km op de A28. Neem op de A28 de 12de afslag bij Harderwijk-West/ Ermelo. Sla bij het kruispunt Links af en ga hierna rechtdoor. Ga op de rotonde rechtdoor. Ga onder het station door. Op rotonde rechtdoor richting centrum. Ga op het kruispunt rechtdoor. Sla na 120 meter links af richting de Doelenstraat. Sla na 32 meter links af richting de Doelenstraat. Rechts vindt u onze parkeerkelder P 15.

Apeldoorn:

Ga de A50 op. Neem na 9 kilometer de 18de afslag richting Kootwijk/Harderwijk.