Ons hotel

Hotel Marktzicht en Restaurant Markt7 zijn centraal gelegen in de bijna 800 jaar oude stad Harderwijk. Door het Dolfinarium, het historische en bruisende centrum, de gezellige boulevard en de vele strandjes heeft de eeuwenoude Hanzestad de perfecte ligging voor een heerlijk dagje uit.

Op cultureel en recreatief gebied is er verbazingwekkend veel te doen in Harderwijk. Zo zijn er diverse activiteiten en evenementen in de stad bij te wonen, beschikt het over verschillende musea en zijn er een groot aantal winkels in het centrum te vinden.


Hotel Marktzicht heeft een centrale ligging midden op het historische marktplein van Harderwijk. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Alle 34 kamers zijn knus ingericht om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Maak gebruik van de faciliteiten en ons frontoffice team zal ten alle tijden bereid zijn uw verblijf naar wens te laten verlopen. Restaurant Markt7 bied voor een ieder wat wils, een terras op het bruisende marktplein maar ook een terras in het rustieke hortuspark.
Kortom Harderwijk en daarmee Hotel Marktzicht is een bezoek meer dan waard!

 

 
Meld u aan als member en boek de members-only prijs en ontvang 5% korting!*

+ Markt7 biedt een uitgebreide menukaart en 10% korting voor hotelgasten
—  *(maandag t/m donderdag, een uitzondering bij alle arrangementen)